Uitblinken als Familiebedrijf
Papers verkrijgbaar - maandag 15 oktober 2012

MESA heeft een aantal papers beschikbaar gesteld over uitblinken als familiebedrijf, op te vragen bij alle partners.

 
NCD avondcollege ism MESA 20-9-2012 - maandag 13 augustus 2012

 NCD organiseert ism MESA op 20 september a.s. voor ondernemers en commissarissen uit het familiebedrijf een avondcollege  "Uitblinken als familiebedrijf", mmv vertegenwoordigers uit familiebedrijven.

 read more ...
Artikelreeks Familiebedrijf in FD - maandag 25 juni 2012

In juni 2012 heeft het FD 3 cases van familiebedrijven uitgebreid beschreven en door MESA en Bakkenist van commentaar laten voorzien. Voor de artikelen en commentaar, zie onze pagina Publicaties.

 read more ...
Samenwerking tussen MESA en Bakkenist - vrijdag 26 november 2010

Mesa helpt familiebedrijven bij strategische, bestuurlijke en familiale vraagstukken, maar levert geen interim-management of functionele bedrijfsmatige advisering op het gebied van financiƫn, productie, logistiek, ICT of marketing. Toch speelt bij het oplossen van vraagstukken op deze gebieden het specifieke karakter van het familiebedrijf een rol.

Bakkenist levert deze diensten wel en richt zich specifiek op het middelgrote familiebedrijf. Door samen te werken kunnen beide partijen deze doelgroep integraler en beter bedienen.

 read more ...
OOa management boek van het jaar - zondag 4 oktober 2009

Mesa is er erg trots op dat de orde van organisatieadviseurs (OOa)  uitblinken als familiebedrijf genomineerd heeft als boek van het jaar.

 
Artikel over Uitblinken als familiebedrijf in NRC - zaterdag 4 april 2009

In NRC verscheen een mooi artikel over het boek

 

 read more ...
  Zoeken